Clubul de conversație – devino mai încrezător în limba engleză

Computer microphone in focus, with out of focus laptop
 • Ai vrea să ai mai multe oportunități ca să-ți exersezi limba engleză?
 • Ai emoții când trebuie să participi la conversații spontane în engleză?
 • Rămâi tăcut deoarece simți că nu ai suficientă încredere în tine pentru a-ți împărtăși ideile?
 • Îți dorești să fii mai autentic atunci când vorbești engleză astfel încât oamenii să te cunoască cu adevărat?

Eu momentan studiez alte limbi străine, dar sunt și profesor de engleză (germana și româna sunt limbile pe care le știu bine, însă am cochetat și cu altele). Întotdeauna am crezut că vorbitul este cel mai greu talent de dezvoltat, în special din cauza lipsei mele de încredere în forțele proprii la început. Totuși, știu că este important să acorzi timp dezvoltării abilităților de comunicare dacă vrei să cunoști alte persoane și să comunici eficient în orice limbă străină.

Am observat că cea mai bună metodă pentru a face asta este într-un cadru relaxat și prietenos, unde nu ești înconjurat de colegii de birou. Din acest motiv, am început să organizez întâlnirile clubului de conversație – pentru a oferi un spațiu primitor celor care doresc să-și exerseze engleza – cu mine și alți participanți. Avem trei grupuri, deci, indiferent dacă ai propria afacere, dacă vrei să-ți dezvolți abilitățile în engleză pentru serviciu sau dacă vrei doar să-ți îmbunătățești conversația, putem găsi un grup unde te vei potrivi de minune.

Cu excepția evenimentului pentru începători, evenimentele și discuțiile vor avea loc în limba engleză.

Ce vei primi?

Vor fi 2 evenimente în fiecare lună, astfel îl poți alege pe cel potrivit pentru tine.
Fiecare eveniment al clubului de conversație va consta într-o întâlnire de o oră pe Zoom, unde vei avea oportunitatea să vorbești în engleză, să cunoști oameni noi și să înveți lucruri interesante. În final, sesiunile îți vor asigura spațiul necesar pentru a te dezvolta și pentru a căpăta încrederea necesară comunicării în engleză, la serviciu sau în timpul liber.

Engleză pentru conversație generală
Engleză pentru antreprenori

Cât costă?

Primele trei participări sunt sponsorizate de către club, deci nu te vor costa nimic. Apoi, poți plăti o taxă modică pentru a-ți rezerva locul sau poți face ceva pentru a sprijini clubul. Astfel, după cele trei sesiuni gratuite, poți:

 1. Să plătești taxa de rezervare de 5£
 2. Să-ți inviți prietenii – de fiecare dată când un prieten participă la o primă întâlnire, o participare gratuită va fi adăugată și în contul tău
 3. Să faci o prezentare scurtă pentru grup (de maximum 10 minute, pe un subiect ales împreună, nu mai des de o dată la 6 luni)

Întâlnirile

Engleză pentru conversație generală

Ne întâlnim miercuri, 20 septembrie, la ora 18 GMT (20 ora României)

 • Vom avea un subiect general de conversație de fiecare dată
 • Vei avea șansa să-ți împărtășești gândurile și ideile cu ceilalți participanți, sau doar să asculți în primă fază, dacă te simți mai confortabil așa
 • Vei învăța cuvinte noi și vei exersa folosirea lor corectă
 • Voi fi acolo pentru a facilita conversația și pentru a te ajuta dacă ai întrebări sau vrei să știi cum să exprimi mai bine o idee.

Engleză pentru antreprenori

Ne întâlnim marți, 19 septembrie, la ora 10:30 GMT (12:30 ora României)

 • Vom aborda un subiect legat de managementul propriei afaceri printr-o prezentare scurtă sau ceva interesant de învățat
 • Vei avea șansa să pui întrebări, să-ți împărtășești experiențele și să înveți de la ceilalți participanți
 • Vei putea să-ți îmbunătățești vocabularul pentru afaceri și să-l folosești într-o situație reală.

Cum funcționează?

O dată ce te-ai înscris, vei primi pe e-mail mai multe informații în engleză legate de evenimentul la care vei participa. Dar, dacă după ce ai citit e-mailul, încă mai ai întrebări, îmi poți scrie în engleză sau română.
Poate fi o presiune foarte mare să participi la un eveniment într-o limbă străină pentru prima dată. Folosește formularul de mai jos dacă ai întrebări pe care vrei să mi le pui.

Nu este obligatoriu să vorbești mult la început. De obicei, voi ruga participanții să spună una sau două propoziții pentru a ști cine este prezent la întâlnire, dar, dacă vrei să asculți mai mult decât să vorbești, este în regulă.

Clubul de conversație nu este un curs de engleză. Dacă vrei să înveți engleză, individual sau în cadrul unor lecții de grup, poți afla mai multe detalii aici.

Aceste evenimente sunt pentru tine dacă:

 1. Ai emoții când vorbești în engleză cu oameni noi.
 2. Cauți oportunități pentru a vorbi în engleză în afara serviciului.
 3. Vrei să cunoști oameni noi care au engleza ca limbă secundară și să deveniți mai buni împreună.
 4. Vrei să ai mai multă încredere în tine pentru a participa la conversații spontane
 5. Îți faci griji că nu vei înțelege ce vorbesc alți oameni
 6. Cauți un loc unde este în regulă, sau chiar încurajat, să faci greșeli când vorbești – așa învățăm.

Evenimentele nu sunt pentru tine dacă:

 1. Știi că nu vei fi disponibil atunci când au loc întâlnirile
 2. Cauți evenimente pentru copii
 3. Nu ești dispus să asculți alte persoane și să înveți o dată cu ele.

Ai vrea să ni te alături?

Dacă vrei să participi la una din întâlnirile clubului de conversație în engleză, completează formularul de mai jos pentru a-ți rezerva un loc. Locurile sunt limitate, deci asigură-te că îl rezervi pe al tău înainte să atingem numărul maxim de participanți.Newsletter-ul și mesajele despre evenimentele viitoare vor fi în limba engleză

Abia aștept să ne întâlnim!

Dacă vrei să mă întrebi orice despre întâlniri, sau dacă nu ești sigur dacă ți se potrivesc, trimite-mi un email în engleză sau română!